Yogaweek Portugal

Ga je mee? Uit je hoofd, uit je comfort zône, in je lichaam?

Een week in het zuiden van Portugal waar alles in het teken zal staan van 'vertrouwen op je innerlijke weten'. Daarvoor gaan we ons hoofd uitzetten. Dagelijks yoga in de ochtend voor het ontbijt en aan het einde van de dag een meditatie of zachte yogales. Tijdens alle yogalessen staat het voelen van je lichaam, het aanwezig zijn bij jezelf centraal. Verstillen en in contact gaan met je lichaam, met die delen van jezelf die opgeslagen zijn en je misschien iets te melden hebben. Alle antwoorden heb je zelf..

Tijdens deze week begeleidt Marian Nissink ons diverse malen. Vriendin en schrijf en natuur coach Marian heeft een talent om middels mooie rituelen in de natuur ons te openen en ons contact te verstevigen met ons innerlijk. Rituelen zorgen voor verankering, kracht en herinnering aan je eigen wijsheid. Zie hier de site van Marian: https://dealchemievanhetleven.nl/

En Marian woont sinds begin 2020 in zuid Portugal en kan ons tips geven, op sleeptouw nemen, mooie workshops aanbevelen...fantastisch! Niets hoeft en alles mag. Je staat geheel vrij deel te nemen aan wandelingen langs de schitterende zeekust, een workshop djembee op t strand gevolgd door een duik in zee, ronddwalen door het prachtige stadje Lagos of lekker thuis naast het zwembad je boek lezen...

We verblijven in een prachtig huis in Lagos. Het huis heeft verschillende kamers bv voor mensen die een eigen kamer verkiezen boven het delen van een kamer. Het huis heeft een prachtige tuin met zwembad waar we natuurlijk de yoga doen. 

Prijs voor deze week incl verblijf, yogalessen, rituelen in natuur met Marian, ontbijt & lunch.

excl vlucht, eventuele pcr testen, transfer van en naar verblijf vanaf vliegveld Faro, avond eten en eventuele extra workshops.

Eigen kamer: €1250

Gedeelde kamer ( 2 x 1 pers bed) €900

Gedeelde kamer ( 1 x 2-persoonsbed) €800

Heb je interesse, vragen? Laat me weten! Er zijn een max aantal 1 persoons kamers beschikbaar. 

We kunnen vliegen vanaf Eelde!!

Deze reis gaat door bij voldoende aanmeldingen. Dus pas vlucht boeken na overleg.