Voorwaarden

SOULJOY is met al haar reizen aangesloten bij STO Garant.

 1. STO Garant
  Om te voldoen aan de wettelijk verplichte garantiestelling maakt SOULJOY gebruik van STO Garant op al haar pakketreizen. STO Garant zal in geval van surseance van betaling of van faillissement van SOULJOY ervoor zorgen, afhankelijk van in welke fase de reis zich bevindt, dat u uw geld terug krijgt, u uw reis kunt vervolgen en indien de reisovereenkomst de heen- en terugreis omvat, u gerepatrieerd wordt.

 2. De betalingsprocedure
  Om deze garantie te kunnen realiseren maakt STO Garant gebruik van de derdengeldenregeling van Certo Escrow B.V. (Certo Escrow). Als reiziger betaalt u de reissom niet aan SOULJOY maar betaalt u deze aan de Stichting Derdengelden Certo Escrow. Certo Escrow, een bij de Nederlandsche Bank geregistreerde betaaldienstverlener, beheert deze stichting.
  Voor alle boekingen geldt dat de volledige reissom voor vertrek betaald dient te zijn aan de Stichting Derdengelden Certo Escrow.
  Uw reissom wordt automatisch 1 dag na afloop van uw reis vrijgegeven aan SOULJOY.

U ontvangt als deelnemer van een reis bij Souljoy voor de betaling uitleg over hoe u de betaling aan Certo Escrow kunt doen.

VOORWAARDEN

Yogareizen om bij thuis te komen

Yogaweek kosten & praktisch

Souljoy zorgt voor organisatie van een mooi programma ism verschillende partijen zoals hotels, docenten, masseurs, chauffeurs...etc

Souljoy bestaat uit yogadocente & organisatrice Eva Sacchetto. Eva gaat op reis en neemt je graag mee op avontuur met een veelzijdig programma aanbod waar jij je keuze in maakt.

 1. Belangrijk: Zelf yogamatje en fleecedekentje meenemen!
 2. Belangrijk!! Je vliegtuigticket pas regelen als we je hebben laten weten dat de reis doorgaat!! We zijn niet verantwoordelijk voor ticketskosten.
 3. Linnengoed en handdoeken zijn vaak aanwezig. Zo niet dan hoor je dat op tijd. Zelf strandlaken meenemen wel verstandig.
 4. Annulering tot 4 weken voor vertrek geeft recht op 50% restitutie. 
 5. Na deze 4 weken is restitutie niet meer mogelijk.
 6. Restitutie van vlucht dient bij desbetreffende luchtvaartmaatschappij te gebeuren. Verzekeren bij het boeken van vliegticket is mogelijk.
 7. In geval van een noodsituatie op de plaats van bestemming is volledige restitutie mogelijk. Mogelijk kunnen we een last minute wijziging in locatie maken in overleg met iedereen.
 8. Een reisverzekering is voor elke deelnemer, ook de yogadocent(e) verplicht. Dit voor eventuele ongemakken in het buitenland.

BTWnr: NL 175554420 B O1
KvK: 01125223