YOGAREIZEN

Yogareizen 2020 

Geannuleerd: yogareis Marokko 21-28 maart

Ook in mei en juni zullen er geen yogareizen zijn. 

najaar 2020 

oktober- India is op dit moment 'no go area' en waarschijnlijk dit hele jaar gezien de aldaar ontstane problemen met het corona virus.


Grote twijfel over doorgang van deze reis ivm corona ontwikkelingen in India-

Yogareis India okt 2020

India april 2020
India april 2020

Dit aanbod valt onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant 

This offer is covered by the STO Garant guarantee. You can find the conditions for this guarantee scheme on STO Garant's website 


Dieses Angebot fällt unter den Garantieschutz von STO Garant. Die Bedingungen dieses Garantiesystems stehen auf der Website von STO Garant https://sto-garant.nl/downloads

Yoga; making the connection.oktober 2020
een yogareis naar het prachtige, bijzondere Rishikesh & Dharamsala!


Twee heilige steden vol schoonheid, spiritualiteit, drukte, hectiek, natuur en stilte. 


-> India is confronterend & betoverend! We bezoeken twee stadjes die erg toegankelijk zijn voor de westerse toerist wat betreft voeding kun je hier rustig op diverse plekken goed eten zonder last van je darmen te krijgen. De kamers zijn redelijk schoon. Stadjes als Haridwar en Rishikesh town laten je wat meer kennis maken met het echte India vol herrie, stof, autoverkeer, kleur en heel veel mensen. ❤️ De reis laat je kennis maken met de Indiase spiritualiteit, de Indiase hectiek, armoede en creativiteit. 

Rishikesh

Iedere ochtend een yogales op het dak, in de yogazaal of aan de Ganges. Vanuit Je hotel makkelijk lopen naar leuke tentjes, winkeltjes, klassieke Indiase concerten bijwonen, kirtan bijwonen.

Stilstaan bij jezelf... Zijn...
op diverse locaties middag/avond meditatie, kirtan of satsang bijwonen mogelijk. 


De yoga tijdens deze reis bestaat uit dagelijks les en een aantal avond of dag meditaties op bijzondere locatie. Vooral zal yoga in het dagelijkse leven, dus de India beleving de leidraad zijn van je innerlijke reis. ' reizend, thuis komen bij jezelf' Je zult jezelf tegen komen in India. Kun je in de verbinding blijven? Of schiet je in weerstand? De ontmoeting met je vreugde, je angsten, je irritaties zal zelfonderzoek van je vragen. Naar binnen keren.
Ervaring met innerlijk werk wordt daarom aangeraden. Ieder is hier in z'n eigen proces en respect en stilte voor ieders proces staat voorop.
Sharing is mogelijk maar geen must.

Dwalen over de markt en door de straatjes van Rishikesh town, dwalen door de ' Beatle Ashram', niksen aan de Ganga, de Aarti-vuurceremonie meemaken. Voor wie wil satsang en kirtan bijwonen, estatic dance... het is er allemaal. Verwonder je en geniet van het grote aantal yogabeoefenaars, volgelingen van diverse guru's , heeeeeeeerlijke eten...etc

Verblijven in Rishikesh is ontzettend relaxed wennen aan India en een mooie basis vanwaaruit we trips kunnen maken naar: 👉Haridwar en verschillende tempels, 👉de bergen schitterende plek temidden van rijstvelden.

Na ongeveer een week vertrekken we naar Dharmsala. 

Toen de dalai lama Tenzin Gyatso na de opstand in Tibet van 1959 uit Tibet vluchtte, werd Dharamsala door de Indiase premier Jawaharlal Nehru aangewezen als locatie voor de Tibetaanse regering in ballingschap. Sindsdien wonen er vele duizenden Tibetaanse vluchtelingen, voornamelijk in de nederzetting McLeod Ganj, ook wel Boven Dharamsala genoemd, waar veel Tibetaanse tempels en scholen werden gebouwd. De stad wordt daarom in de volksmond Klein Lhasa genoemd. De stad is verdeeld in Boven Dharamsala (McLeod Ganj) en Neder Dharamsala, dat het commerciële centrum van de stad is.

We bezoeken het Tsuglagkhang-complex met de Dalai Lama-tempel, een klooster en nog veel meer. De Bhagsunag-waterval, het Dal-meer en het uitkijkpunt Naddi in Dharamshala, bieden een prachtig  uitzicht op de natuur. Voor liefhebbers van kunst en geschiedenis is er het Tibet Museum en de Library of Tibetan Works and Archives.
Bij zonsondergang kunt u ontspannen op Naddi-weg. 


Reissom: €900,-


Eigen kamer met badkamer: 900 incl yogales dagelijks, vervoer Delhi-Rishikesh/Rishikesh-Dharamsala / Dharamsala-Delhi en mooi programma waarin je mee kunt maar niets moet...

Incl; overnachtingen, yoga en meditaties, een mooi programma en vervoer per chauffeur naar Rishikesh vanaf Delhi/Nachtbur naar Dharamsala en retour naar Delhi.


Excl vliegticket, visum, reisverzekering, donaties bv bij tempels , entree musea etc , maaltijden ( reken op 10 euro per dag pp) taxi, tuktuk, kleine ritjes betalen we samen.

SOULJOY is aangesloten bij STO Garant en voldoet daarmee aan de eis die aan reisorganisaties wordt gesteld. Zie bijgesloten reisvoorwaarden onderaan de pagina.


data 2020:
Ma 5 oktoberl 11:40 Adam Delhi
Di 20 oktober 3:15 Delhi Adam

Voorlopig programma:

Aankomst Delhi rond 00:00  We vertrekken meteen in auto's met chauffeur naar Rishikesh. Een rit van ongeveer 6 uur.

We arriveren vroeg in de ochtend di  in Rishikesh. Landen, de weg leren kennen en keuzes maken uit diverse uitstapjes ( aanbod volgt) Mijn vriendin Ganga woont in Rishikesh en zal mij helpen met het samenstellen van een mooi programma en mogelijke uitstapjes.

Vertrek ma/di per nachtbus naar Dharamshala 

Ma 19 oktober  terug naar Delhi waar wij in de avond aankomen waarna we naar het vliegveld vertrekken om daar 3:15 vliegtuig terug naar NL te nemen


Interesse? Laat me weten! Ik houd de tickets in de gaten en boek zodra mogelijk en zo laag mogelijke ticket prijs.
Info over visum aanvraag: 

Visum: Prijs varieert tussen de 50 en 114 euro. Ik doe het steeds bij:

De prijs was okt 2018 wel 114 euro maar , uploaden foto en paspoort gaat makkelijk en binnen 48 uur per mail je visum in huis.https://e-visums.nl/india

( dit in tegenstelling tot de Indiase site:  visum wel veel goedkoper maar waar men veel eisen stelt aan grootte foto etc waardoor het bijna onmogelijk wordt...mij in ieder geval niet gelukt.   https://www.indiaonlinevisas.org.in.  )

*inentingen: We gaan naar Rishikesh en Pushkar. Ik moest daar in 2018 voor halen: DTP, Hepatitus A en typhus


Deze reis van Souljoy is aangesloten bij STO garant. Zo zijn deelnemers in geval van faillissement verzekerd van teruggave reissom.