YOGAREIZEN

Yogareizen Souljoy yoga. 
Yoga Schrijf week op Madeira

 febr 2019!!

Zet twee reizende ras-ondernemers bij elkaar en de werelddelen vliegen je om de oren. Vandaag is de eerste, spetterende stap gezet om onze talenten en krachten te bundelen. Met al meer dan 20 jaar vriendschap in de pocket hebben we aan een half woord genoeg; ik opper iets en zij vult aan en andersom. Een soort natuurlijke symbiose waar onze kwaliteiten als felgekleurde legoblokjes in elkaar schuiven. En daar gaan we iets mee doen!

Probeer twee globetrotters bij elkaar te krijgen voor overleg. Dat lukt dus bijna niet. Wanneer de een in Nederland is, hobbelt de ander op een kameel in de woestijn en als zij terug is dan staat de ander onder een klaterende waterval op Madeira. Puntje van aandacht, maar door alle media-mogelijkheden wordt de wereld wel erg toegankelijk. Digitale nomaden, yes!

Tipje van de sluier. Op zondag 4 november ga je de hele dag luisteren naar wat jouw chakra's je vertellen. Eva heeft prachtige yoga-oefeningen voor elke chakra en vanuit deze ontspanning ga jij opschrijven wat jouw onbewuste je vertelt, zo maak je het tastbaar voor jezelf. Als ondersteuning is er voor elke chakra een essentiële olie waar we mee werken. Een dag om te baden in de fijnste geuren, toe te geven aan waar jij zo'n behoefte aan hebt en te genieten van het zijn. Om je aan het einde van de dag als een volgeladen Duracell te voelen: de hernieuwde jij. Met een bak vol kennis en inzichten loop jij op wolkjes de deur uit!

Marian vertrekt daags daarna om 5 maanden op Madeira te gaan wonen... En daar ontvouwt zich in februari een schrijf-yoga-wandel-meditatieweek. Een hele week alleen maar voor jou. Waarin jij bepaalt wat je doet. Niets hoeft. Aan het einde van zo'n grijze, grauwe winter snak jij naar een week op een subtropisch eiland: tadaaa!

Later meer details over beide evenementen...

Wie zijn wij eigenlijk?

Eva Sacchetto:

"Ik ben half Italiaanse. Yoga, etherische oliën én koken zijn, naast reizen, grote passies van mij. Het organiseren van yogareizen in het buitenland is iedere keer weer een feest! Yoga is mijn redding en sinds 15 jaar niet meer uit mijn leven weg te denken. Gestart met yoga omdat mijn leven werd overheerst door angsten en vluchtgedrag. Mijn kwetsbaarheid is mijn kracht geworden, mijn manier van leven en mijn beroep."

Marian Nissink:https://www.mariannissink.nl/

"Reizen is voor mij een gemoedstoestand. De mooiste ontmoetingen ontstaan tijdens het reizen. Die met vreemden en die met mezelf. Mijn reisblogs en andere ontboezemingen vind je op www.mariannissink.nl

Ik móet schrijven. Van me af. Naar me toe. Er gebeurt zoveel dat gezegd en geschreven moet worden. Opdat we de kleine, onopvallende momenten, vaak achteraf de belangrijkste, in ons hoofd tatoeëren. Opdat wij nooit vergeten. Mijn missie? Het leven ontdekken. En daarover schrijven, fotograferen, filosoferen en mijmeren. https://dealchemievanhetschrijven.nl/


Rishikesh & Pushkar yogareis 15-30 okt

In oktober een yogareis naar het prachtige, bijzondere Rishikesh.
Liggend aan de Ganga tegen de Himalaya.

 
Iedere ochtend een yogales op het dak, in de yogazaal of aan de Ganges. Ons hotel ligt dichtbij Laxman Jhula, de noordelijke brug, en is ruim en schoon. Vanuit hier makkelijk lopen naar leuke tentjes, winkeltjes, klassieke Indiase concerten bijwonen, kirtan bijwonen....
Stilstaan bij jezelf... Zijn...
op diverse locaties middag/avond meditatie, kirtan of satsang bijwonen mogelijk.
Dwalen over de markt en door de straatjes van Rishikesh town, dwalen door de ' Beatle Ashram', niksen aan de Ganga, de Aarti-vuurceremonie meemaken. Voor wie wil satsang en kirtan bijwonen, estatic dance... het is er allemaal. Verwonder je en geniet van het grote aantal yogabeoefenaars, volgelingen van diverse guru's , heeeeeeeerlijke eten...etc


Verblijven in Rishikesh is ontzettend relaxed wennen aan India en een mooie basis vanwaaruit we trips kunnen maken naar: 👉Haridwar en verschillende tempels, 👉de bergen waar we een overnachting hebben op schitterende plek temidden van rijstvelden en 👉Pushkar een prachtige woestijn stad, net als Rishikesh een heilige stad dus geen vlees en alcohol. Ook in Pushkar hangt een relaxte sfeer en kun je genieten van kamelenrit, tempelbezoek. We verblijven hier 3 nachten in een prachtig hotel. Sfeervol en schoon, dichtbij het centrum.


Eigen kamer met badkamer: 900 incl yogales dagelijks/ontbijt lunch diner/ vervoer van en naar diverse locaties.
Gedeelde kamer: 800

Excl vliegticket, visum, reisverzekering, donaties bv bij tempels , entree musea etc

voorgestelde vliegtickets Jetair data:
Ma 15 okt 11:40 Adam Delhi

Di 30 okt 3:15 Delhi Adam

prijs momenteel ( april) 560

Het is fijn om samen te vliegen omdat we dan vanuit Delhi gezamenlijk een auto met chauffeur richting Rishikesh kunnen nemen.

visum eenvoudig in te vullen NL site  80 euro:https://e-visums.nl/india

Kan ook via Indiase site 50 euro, is mij alleen niet gelukt vorige keer ivm uploaden pasfoto pdf grootte etc: https://toindia.online/

INENTING:

Ik heb in febr hepA en DTP inenting bij dokter gehaald.

https://www.lcr.nl/Landen


**Sluit je eigen reisverzekeringen af!!

Souljoy is aangesloten bij de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties (VvKR). VvKR komt op voor de belangen van kleine, vaak specialistische reisorganisaties.
Via VvKR bundelen we onze krachten en delen we onze expertise om zowel voor de reisorganisatie als de consument tot een zo groot mogelijke zekerheid en tevredenheid te komen.