YOGAREIZEN

YOGAREIS IBIZA 28 mei- 4 juni

Yogareis Ibiza

Een week om stil te staan bjj jezelf. Middels de dagelijkse yoga en meditatie zul je weer naar binnen keren, tot rust komen. De natuur van noord Ibiza is prachtig en helend om in te verblijven. Of de zon nu schijnt of met wat regen, Ibiza is ook in februari prachtig én nog lekker rustig! De maaltijden zullen gericht zijn op detox en tot rust brengen van je systeem. Je zult  je na deze week herboren voelen!!

De yogareis wordt georganiseerd door mij, Eva Sacchetto, sinds 2008 yogadocente en organisator van yogareizen in Europa, Marokko en India. Ik heb heel veel zin om weer sinds 2 jaar een yogareis te organiseren. 


Als je weinig ervaring hebt met yoga dan maakt dat niets uit. Mijn yoga gaat niet over moeilijke yogahoudingen met het lichaam. Wel gaat mijn yoga over zelfonderzoek, verstillen, de aandacht naar binnen brengen en te onderzoeken wie je bent. De wens om jezelf te leren kennen, te leren vertrouwen op jezelf en voor jezelf te leren zorgen is de basis van mijn lessen. De yogalessen zijn vertragend en invoelend van aard. Het doel is uit je hoofd te komen, in je lichaam. En daar in je lichaam te voelen hoe het met je gaat. Waar zit je vast? Hoe kun je loslaten en kun je vertrouwen en overgave toelaten in je leven?

locatie binnenkort bekend! We hebben auto's tot onze beschikking om op onderzoek te gaan op het eiland en de leuke dorpjes, de prachtige strandjes, de hippie markt, de hoofdstad Ibiza city...en veel meer te bezichtigen. Maar! Je moet niets. Het is vooral een week van voelen hoe het met je gaat, stil staan en rusten. Dus er zal veel tijd en ruimte zijn om jezelf terug te kunnen trekken.

In de ochtend voor het ontbijt zal er een yogales zijn en aan het einde van de dag ( middag of avond) een meditatie of zachte yogales. Exacte tijdstip kan variëren afhankelijk van wat we overdag gedaan hebben.


Wat kun je deze week verwachten?:
  • yoga, meditaties
  • Gezonde lichte maaltijden met veel fruit en groente
  • prachtige wandelingen
  • ronddwalen door de prachtige stadjes en natuurlijk  Ibiza-stad, de hippie markt...
  • Veel tijd voor jezelf.
We vliegen vanaf Amsterdam naar Ibiza

Za 28 mei 16:10-18:50

Terug: za 4 juni 19:25- 22:00

Prijs is excl vliegreis, transport van en naar locatie vanaf vliegveld en verplichte annuleringsverzekering en eventuele kosten voor PCR testen. Ingang eventuele musea of uit eten is voor eigen rekening.
Incl: overnachtingen plus 6 x ontbijt, 5 x avondmaaltijden, yogalessen en programma met wandelingen , bezoek bijzondere plekken, Vervoer op eiland met huurauto. 

  • Eigen kamer €999
  • Gedeelde kamer €850

👉🏼 Niet zelf al een ticket boeken. de reis gaat door zodra er voldoende mensen zich hebben aangemeld. 

 

Je bent zelf verantwoordelijk voor óf je vaccinatiebewijs middels QR code óf PCR test.

Vragen? Interesse? Mail of app me. Souljoy@live.nl06-46290696