DOCENTE

Eva Sacchetto - Hathayoga docente & Travel Yogini

Als Eva geen les geeft in Nederland is zij in India, Italië, Marrakesh, Ibiza of een ander te ontdekken oord...


Kenmerken van mijn lessen: direct toepasbaar in het dagelijkse leven, een handleiding voor iedereen die wil leren leven met zichzelf. Voor iedereen die eerlijk naar zichzelf wil kijken en wil groeien naar zijn of haar grootste potentieel!

Yoga maakt mij vrij en laat me speels in het leven staan. Dat zie je terug in mijn lessen. Ik noem mijn yogastijl dan ook : Hatha Flow

Sinds 10 jaar werk ik met jongeren, volwassenen, mensen met een verstandelijke beperking... Yoga is mijn instrument om dat te doen. Yoga maakt het mogelijk lichaamsklachten en psychische klachten te verzachten en zelfs te verhelpen.

Ik groei, laat mij inspireren dagelijks door alles wat ik mee maak en wie ik ontmoet. Lessen en workshops bij andere docenten verrijken me en helpen me te groeien in mezelf en in mijn lessen.


Yoga helpt je de beste versie van jezelf te worden. Niet met als doel de lenigste, dunste, mooiste... Je wordt de geduldigste, liefdevolle, respectvolle en vreugdevolle versie van jezelf voor jezelf!


Het in balans brengen van lichaam en geest zorgt voor een positief zelfbeeld, een zelfvertrouwen voortkomend van binnenuit! Dit maakt je onafhankelijk, sterk, vrij en vreugdevol! Dit werkt door op alle vlakken in je leven. Van relaties tot werk, van 'gaan voor je dromen' tot je verbinden met wat er nu in je leven speelt. Ga je het avontuur met jezelf aan?

" Ik ben half italiaanse. Yoga, etherische oliën én koken zijn, naast, reizen grote passies van mij. Het organiseren van yogareizen in het buitenland is iedere keer weer een feest! Yoga is mijn redding en sinds 15 jaar niet meer uit mijn leven weg te denken. Gestart met yoga omdat mijn leven werd overheerst door angsten en vluchtgedrag. Mijn kwetsbaarheid is mijn kracht geworden, mijn manier van leven en mijn beroep. "

Eva heeft in Leiden psychologie gestudeerd en de Yoga opleiding HARA in Groningen gevolgd bij Janna Wingelaar. Eva is mede oprichtster van De Yogi School in Groningen en organisator van het jaarlijkse Yogi festival op het Veluwemeer.  

Sinds 2018 runt zij samen met collega Sylvia de Groot de Live Online Yogaschool. https://liveonlineyogaschool.nl/

In 2018 heeft ze Yogihotspots opgericht. Een web App waar alle yogascholen, opleidingen, retreats , festivals en andere yoga events bij elkaar staan.