DOCENTE & lessen

Eva Sacchetto 

Hathayoga en Zwangerschapsyoga 

Hathayoga

Kenmerken van mijn lessen: direct toepasbaar in het dagelijkse leven, een handleiding voor iedereen die wil leren leven met zichzelf. Voor iedereen die eerlijk naar zichzelf wil kijken en wil groeien naar zijn of haar grootste potentieel!

Yoga maakt mij vrij en laat me speels in het leven staan. Dat zie je terug in mijn lessen. Ik noem mijn yogastijl dan ook : Hatha Flow
Sinds 10 jaar werk ik met jongeren, volwassenen, mensen met een verstandelijke beperking... Yoga is mijn instrument om dat te doen. Yoga maakt het mogelijk lichaamsklachten en psychische klachten te verzachten en zelfs te verhelpen.
Ik groei, laat mij inspireren dagelijks door alles wat ik mee maak en wie ik ontmoet. Lessen en workshops bij andere docenten verrijken me en helpen me te groeien in mezelf en in mijn lessen.Yoga helpt je de beste versie van jezelf te worden. Niet met als doel de lenigste, dunste, mooiste... Je wordt de geduldigste, liefdevolle, respectvolle en vreugdevolle versie van jezelf voor jezelf!


Het in balans brengen van lichaam en geest zorgt voor een positief zelfbeeld, een zelfvertrouwen voortkomend van binnenuit! Dit maakt je onafhankelijk, sterk, vrij en vreugdevol! Dit werkt door op alle vlakken in je leven. Van relaties tot werk, van 'gaan voor je dromen' tot je verbinden met wat er nu in je leven speelt. Ga je het avontuur met jezelf aan?

Zwangerschapsyoga

In Eenrum geef ik op de woensdagmorgen zwangerschapsyoga. Genieten van je zwangerschap, gaan met wat je in deze periode tegenkomt en een voorbereiding op de bevalling. Doel; vertrouwen in jezelf en je lichaam in deze periode van grote verandering.
De lessen zijn zacht van aard met veel aandacht voor de adem. Er is ook een partnerles waar je met partner of vriendin/moeder naartoe kunt komen. We nemen dan de verschillende houdingen door om te bevallen en ook de rol van partner of andere aanwezige bij je bevalling komt aan bod. 
Een leuke infomap vol tips ontvang je om in je eigen tijd door te nemen en je te inspireren.

reizen

" Ik ben half italiaanse. Yoga én koken zijn, naast, reizen grote passies van mij. Het organiseren van yogareizen in het buitenland is iedere keer weer een feest! Yoga is mijn redding en sinds 15 jaar niet meer uit mijn leven weg te denken. Gestart met yoga omdat mijn leven werd overheerst door angsten en vluchtgedrag. Mijn kwetsbaarheid is mijn kracht geworden, mijn manier van leven en mijn beroep. "

Eva heeft in Leiden psychologie gestudeerd en de Yoga opleiding HARA in Groningen gevolgd bij Janna Wingelaar. Eva is mede oprichtster van De Yogi School in Groningen.Persoonlijke begeleiding

Bij burn out, veel stress kan privé begeleiding een uitkomst bieden. We kijken naar wat je nodig hebt. Ademhalingsoefeningen voor een goede lage ademhaling, stress reductie oefeningen... Waarom gaan de dingen in je leven zoals ze gaan en hoe krijg je grip op jezelf en je leven?
Voor een vrijblijvend gesprek over wat er voor jou mogelijk is, neem contact met me op.