Yoga bij Eva

Thuiskomen bij jezelf

Yogalessen, yogareizen en verdieping

Hathayoga 

Eva Sacchetto

Kenmerken van mijn lessen: direct toepasbaar in het dagelijkse leven, een handleiding voor iedereen die wil leren leven met zichzelf. Voor iedereen die eerlijk naar zichzelf wil kijken en wil groeien naar zijn of haar grootste potentieel!

Yoga maakt mij vrij en laat me speels in het leven staan. Dat zie je terug in mijn lessen. Ik noem mijn yogastijl dan ook : Hatha Flow
Sinds 2005 werk ik met jongeren, volwassenen, mensen met een verstandelijke beperking... Yoga is mijn instrument om dat te doen. Yoga maakt het mogelijk lichaamsklachten en psychische klachten te verzachten en zelfs te verhelpen.
Ik groei, laat mij inspireren dagelijks door alles wat ik mee maak en wie ik ontmoet. Lessen en workshops bij andere docenten verrijken me en helpen me te groeien in mezelf en in mijn lessen.

Luisteren naar je eigen wijsheid. Uit je hoofd, in je lichaam. Wat heeft je lichaam je te vertellen?
Het in balans brengen van lichaam en geest zorgt voor een positief zelfbeeld, een zelfvertrouwen voortkomend van binnenuit! Dit maakt je onafhankelijk, sterk, vrij en vreugdevol! Dit werkt door op alle vlakken in je leven. Van relaties tot werk, van 'gaan voor je dromen' tot je verbinden met wat er nu in je leven speelt. Ga je het avontuur met jezelf aan?

reizen
" Ik ben half italiaanse. Yoga én koken zijn, naast, reizen grote passies van mij. Het organiseren van yogareizen in het buitenland is iedere keer weer een feest! Yoga is mijn redding en sinds 15 jaar niet meer uit mijn leven weg te denken. Gestart met yoga omdat mijn leven werd overheerst door angsten en vluchtgedrag. Mijn kwetsbaarheid is mijn kracht geworden, mijn manier van leven en mijn beroep. "

Eva heeft in Leiden psychologie gestudeerd en de Yoga opleiding HARA in Groningen gevolgd bij Janna Wingelaar. 

Eva is tevens eigenaresse van de webshop: Souljoycolours , Deze winkel verkoopt zijden en katoenen kimono's, jurken en meer... van oa recyclede zijden sari's. De webshop is ontstaan in samenwerking met vrienden in India waar Eva met haar cursisten naartoe gaat met haar yogareizen.


👉🏼Algemene voorwaarden
Aanmelden/ Afmelden als deelnemer
Yoga abonnement:
Je aanmelden om te starten met een yoga abonnement kan door activeren van het abonnement via de website.
Het Yoga abonnement loopt syeeds voor een heel jaar.
Yoga Workshop/ Weekend :
Aanmelden kan via de site bij het evenement. Afmelden, na aanmelden kan niet. Wel kun je een volgende workshopdag of weekend meedoen.

Yoga Reis:
Lees de algemene voorwaarden op de pagina van de te boeken reis. Reisverzekering incl annuleringsverzekering verplicht.