Weekend
Yoga, Trauma & familiepatronen
20-21 april 

En toen kon ik niet meer… mijn lichaam deed zo'n pijn. Wat snapte ik niet? Wat zag of hoorde ik niet? Mijn lichaam, mijn spiegel… ik snapte niet wat mijn lichaam me zei. ik deed toch yoga? At gezond, ik luisterde toch? mediteerde….

Yoga, je zenuwstelsel & inzicht in familiepatronen

Eenrum: het weekend van 20-21 April
je plaats in je familiesysteem onderzoeken, je zenuwstelsel tot rust brengen zodat we rustiger, stiller worden, minder ruis op de lijn zodat we onze intuïtie kunnen volgen en op onze plek kunnen gaan staan❣️nieuwsgierig? Kom je ook? Geef je op! 

Alles is energie. Je intuïtie is energie en je brein stiller krijgen schept de mogelijkheid je intuïtie te volgen, je eigen wijsheid.

Yoga, het stilstaan, bewustworden en opladen zijn al 20 jaar mijn redding, rots in de branding, hou vast in roerige tijden. En toch… blijf ik met vragen zitten, met pijnen die ik niet kan duiden, met patronen die ik niet helder krijg. Mediteren zorgt ervoor dat ik op een rustigere manier naar mezelf en m'n pijnpatronen kan kijken maar kijken naar mezelf blijft moeilijk. 
Alsof je door een dikke rookwolk kijkt …
Emotionele pijn en lichamelijke pijnen kennen dezelfde oorsprong. Op mijn 53e kreeg ik voor het eerst van mijn leven erge pijn. en ik geloof zeker dat gezonde voeding belangrijk is maar ik maakte in deze tijd en nog steeds, een reis, die me dieper en meer in contact brachten met mezelf.  Deze periode, de overgang, is voor mij een helende reis geworden. wie niet horen wil… je ziet het pas als je het ziet…. kwartjes vallen als je er klaar voor bent…

Pijnpatronen als gevolg van trauma in je zenuwstelsel worden helder wanneer we de polyvagaaltheorie begrijpen en toepassen in het zorgdragen voor je zenuwstelsel en daarmee met opgebouwde spanning in jezelf.

Helder krijgen waar jij staat in je systeem van je familie kan je helpen patronen helder te krijgen. Loyaliteit naar ouders, naar voorouders kunnen ervoor zorgen dat jij onbewust, je altijd verantwoordelijk zult voelen voor iedereen, altijd het zonnetje speelt in relaties en je niet gezien voelt…

Tijdens dit weekend gaan we yoga inzetten om te verstillen en ons brein stiller te krijgen om vervolgens ons zenuwstelsel te ontladen waarmee we nog een laag dieper in onszelf zakken en we intuïtief te werk gaan met onze patronen uittekenen en neerzetten.

Een hele toegankelijke manier om inzicht te krijgen in je systeem, je leven met zn themas, je gezondheid en een schone plek in te gaan nemen in je leven.

Thema’s:
-het familiegeweten en waarom je niet uit je familiesysteem kunt stappen
-familiepatronen & terugkerende thema’s in je leven 
-de polyvagaaltheorie begrijpen en toepassen 
- Ja leren zeggen en helen 

👉🏼Ben je nieuwsgierig geworden?

het weekend wordt gegeven op zaterdag en zondag 20-21 april van 10-16

Kosten: EARLY BIRD  €199 binnenkort: €235
Incl heerlijke vega lunch, thee de hele dag en lekkers. En digitaal werkboek na afloop waar alle oefeningen en uitleg staan.


 Locatie:  Hoofdstraat 16 Eenrum

Overnachting voor vrijdag en zaterdag in buurt kan ik je bij helpen. laat me weten.  

Doe je mee? Geef je op en ik reserveer een plekje op de mat. 

JA IK BEN ER BIJ!!  Reserveer met de betaalknop hieronder. 
👉🏼NU €199,- 

👉🏼Algemene voorwaarden
Aanmelden/ Afmelden als deelnemer
Yoga 
 abonnement:
Je aanmelden om te starten met een yoga abonnement kan door activeren van het abonnement via de website.
Het Yoga abonnement loopt syeeds voor een heel jaar.
Yoga Workshop/ Weekend :
Aanmelden kan via de site bij het evenement. Afmelden, na aanmelden kan niet. Wel kun je een volgende workshopdag of weekend meedoen.

Yoga Reis:
Lees de algemene voorwaarden op de pagina van de te boeken reis. Reisverzekering incl annuleringsverzekering verplicht.