workshops

Workshop ' balancing body & mind met etherische olie'

met Eva Sacchetto  Zo 25 juli 14:00 Den Andel 

Etherische oliën, hersenen, limbisch systeem, emoties & chakra balancing....

Etherische olie toepassen thuis voor je eigen gezondheid, die van je kinderen... Als yogadocent inzetten bij je yogalessen... Ook voor zwangeren een mooie ondersteuning.
Vandaag weer veel geleerd over de olie ' arborvitae' een sterk aardende olie, super voor het 1e chakra. Ik blijf me verbazen over de krachtige werking... jij ook benieuwd wat je kunt doen voor jezelf of mensen in je omgeving op eenvoudige manier, met etherische olie?
Ook voor zwangeren en kinderen een fantastische manier om klachten te verhelpen van lichamelijke aard, maar ook emotionele aard zoals angsten, onrust, onzekerheid....
Tijdens deze workshop gaan we samen op ontdekkingstocht en kijk je ook naar je persoonlijke gezondheid van lichaam en emoties. Je stelt je persoonlijke olie samen! En we kijken welke oliën corresponderen met welke chakras.
We hebben het over de kwaliteit van etherische oliën en gaan zien wat je met elke afzonderlijke olie kunt doen.
Moeder aarde heeft alles voor ons om balans te houden of te hervinden.
Ben jij er bij? Ik hoor het graag!  Aanmelden: souljoy@ live.nl

Een dag schrijven, chakra-yoga en essentiële oliën

ZATERDAG 3 NOVEMBER 2018:

Schrijven vanuit je gevoel in plaats van uit je hoofd maakt je verhaal eerlijk, het pakt en geeft diepere lagen weer. Wil je weten wat jou chakra's jou influisteren? Zou je dat tastbaar voor jezelf willen maken, zodat je aan de slag kunt met eventuele stagnaties in jouw energiestroom? Gun jij jezelf een dag vol inzichten, inspiratie en energie?

Schrijven wordt intenser wanneer je wakker bent in je hele lichaam. Om deze reden wordt het schrijven afgewisseld met yoga en ondersteund door essentiële oliën om de verbinding met je chakra's te versterken.

Door te luisteren naar je innerlijk komen essentiële inzichten naar boven die -op dit moment- het belangrijkste voor jou zijn om op te schrijven.

Schrijven in deze setting is leren werken met je onbewuste bron van inspiratie: jouw eigen energie. De yoga wordt ingezet om bij je diepste kern te landen. Alle tijd en rust om daarna dit gevoel te verwoorden.

Wat neem je mee?

Een schrift met een harde kaft is het gemakkelijkst.. Alles wat je hebt geschreven, blijft bij jou. Je hoeft niets voor te lezen of te delen. Enne: je hoeft absoluut niet te kunnen schrijven. Neem een warm dekentje mee, fijne dikke sokken, een vest.

Praktisch

Om 10.45 uur staat de koffie en thee voor je klaar.

Een vegetarische lunch zorgt er voor dat we goed gevoed het middagprogramma in gaan. Koffie, thee en wat lekkers zijn de hele dag voorhanden.

Je krijgt een hand-out mee met de oefeningen en een uitleg van de oliën.

De dag wordt verzorgd door Marian Nissink - schrijfcoach/seriewoordenaar (www.dealchemievanhetschrijven.nl) en Eva Sacchetto - yogi (www.souljoyyoga.nl en www.souljoyessentialoils.nl).

Je kunt je opgeven via souljoy@live.nl

Waar: Rivierenhof 12, Groningen

Wanneer: zaterdag 3 november, van 11 tot ca. 17.00 uur

Kosten: 75 euro