workshops

Workshop ' balancing body & mind met etherische olie'

met Eva Sacchetto  Zo 3 juni 11:00-13:00 Den Andel / Za 16 juni studio Groningen: workshop voor (yoga)docenten, 1 juli studio Groningen: Etherische olien & HSP

Etherische oliën, hersenen, limbisch systeem, emoties & chakra balancing....

Etherische olie toepassen thuis voor je eigen gezondheid, die van je kinderen... Als yogadocent inzetten bij je yogalessen... Ook voor zwangeren een mooie ondersteuning.
Vandaag weer veel geleerd over de olie ' arborvitae' een sterk aardende olie, super voor het 1e chakra. Ik blijf me verbazen over de krachtige werking... jij ook benieuwd wat je kunt doen voor jezelf of mensen in je omgeving op eenvoudige manier, met etherische olie?
Ook voor zwangeren en kinderen een fantastische manier om klachten te verhelpen van lichamelijke aard, maar ook emotionele aard zoals angsten, onrust, onzekerheid....
Tijdens deze workshop gaan we samen op ontdekkingstocht en kijk je ook naar je persoonlijke gezondheid van lichaam en emoties. Je stelt je persoonlijke olie samen! En we kijken welke oliën corresponderen met welke chakras.
We hebben het over de kwaliteit van etherische oliën en gaan zien wat je met elke afzonderlijke olie kunt doen.
Moeder aarde heeft alles voor ons om balans te houden of te hervinden.
Ben jij er bij? Ik hoor het graag!  Aanmelden: souljoy@ live.nl

wil je iemand meenemen, laat me weten! Ook kom ik graag bij jou een workshop geven als jij een groepje mensen bij elkaar weet te vinden. De workshops zijn gratis. Op zondag is het gratis parkeren voor de deur!