LESSEN & PRIJZEN

Prijzen  

-Strippenkaart voor 10 keer los; 100 euro
-Maandkaart, 30 euro per maand-onbeperkt les, abo loopt hele jaar door. 3 maanden van te voren opzegbaar
-losse les: 12,50
-Maandkaart maandelijks opzegbaar, 35 euro-onbeperkt les.

in de winkel op de site kun je je keuze doorgeven 


Ik geef 40 weken per jaar les, plus altijd ongeveer 4 weken extra lessen om wat in te halen.

Proefles 5 euro

Geen lessen: voorjaarsvakantie 1 week / mei vakantie 1 week / zomervakantie 1 maand / herfstvakantie 1 week /  / Kerstvakantie 2 weken

Als er een keer een les uitvalt probeer m ergens in te halen door bijv dubbel te komen in een volgende week of haal m in bij een les op het wad! Jaarlijks geef ik altijd gemiddeld ongeveer 44 weken les om inhaal mogelijk te maken.

aub het inschrijfformulier onderaan invullen en verzenden

LET OP! Bij annuleren van workshop/lessen door cursist enkele dagen voor aanvang of tijdens de cursus, kan niet worden overgaan tot terugbetaling.


 LESSEN:

Makkelijk zittende kleding aan of bij je en eventueel een flesje water mee.

Meedoen aan de yogalessen en het nemen van je eigen verantwoordelijkheid

 • Deelname aan de activiteiten van Souljoy Yoga geschiedt geheel op eigen risico. Respecteer je grenzen en forceer niets. Je bent en blijft zelf verantwoordelijk.
 • Docente kan een cursist weigeren zonder reden van opgaaf. Er zal altijd gekeken en gekozen worden voor de balans en stilte in de groep.
 • Raadpleeg bij gezondheidsklachten altijd een arts
 • Overleg in geval van gezondheidsklachten met de arts of deelname aan betreffende activiteit raadzaam is.
 • Stel de docent voor aanvang van de les op de hoogte van eventuele gezondheidsklachten of andere fysieke bijzonderheden (bv. hoge bloeddruk, menstruatie, spier- of gewrichtsklachten etc.). Mogelijk kan de docent individuele aanwijzingen geven, die van belang zijn.
 • Onderbreek bij klachten een activiteit (pijn, kramp, duizeligheid, misselijkheid etc.) en stel de docent hiervan direct in kennis.
 • Volg de aanwijzing van de docent op en vraag wanneer iets niet duidelijk is.
 • Souljoy Yoga is niet aansprakelijk voor schade en/of verlies van eigendommen van de cursist, noch voor enig lichamelijk letsel dat voor, tijdens of na een les is ontstaan.
 • Aantal nodige cursisten niet behaald voor workshop?

  Het kan zijn dat een workshop bij te weinig aanmeldingen wordt verplaatst , in overleg naar een andere datum. Terugbetaling van reeds gedane betaling is niet mogelijk wanneer in redelijk overleg rekening wordt gehouden met data voor iedereen.

  Annulering van cursisten:

  Bij annuleren van bijwonen workshop/lessen door cursist enkele dagen voor aanvang of tijdens de cursus, kan niet worden overgaan tot terugbetaling. 

INSCHRIJFFORMULIER

Graag invullen:  naam, adres, geboortedatum en gewenste dag en tijdstip, eventuele yogaervaring & eventueel medicijngebruik en lichamelijke of geestelijke klachten

Souljoy Yoga gebruikt je emailadres zodra je je inschrijft voor de yogalessen om je op de hoogte te houden, de betalingen te regelen, nieuwsbrief verzending, andere communicatie rondom activiteiten, vakanties of uitval van lessen. Meer info kun je lezen onder het kopje 'Contact & AVG'