LESSEN & PRIJZEN

Prijzen: 

Ik geef 40 weken per jaar les, plus altijd ongeveer 4 weken extra lessen om wat in te halen.

Proefles is gratis  Losse les is 12,50 euro 

Half jaar kaart- 20 lessen - 170 euro, 8,50 per les 

 Jaarkaart 1 & 2

1) 280 euro - 40 weken per jaar les- 1 p.wk. - 7 euro per les

2) 360 euro - 40 weken per jaar les - 2 of meer keren p.wk. les - 4,50 per les of minder 

10 ritten kaart 100 euro  - binnen half jaar te gebruiken!!

maandabonnement ( alle maanden betalen behalve aug en dec) 35 euro per maand - 1x per week - opzeg 3 maanden van te voren

maandabonnement onbeperkt ( alle maanden betalen behalve aug en dec)  40 euro per maand - opzeg 3 maanden van te voren

Individuele sessies van 1 uur: 50 euro - intake met proefles 35 euro; 45 minuten incl btw

 40 weken per jaar les: 2 kerst weken vrij \ 4 zomer vakantie weken vrij \ 4 weken 'ziek, gladheid, auto stuk...' \ 2 yogareis/voorjaars of najaarsvakantie weken \ Totaal: 52 weken 

Als er een keer een les uitvalt probeer m ergens in te halen door bijv dubbel te komen in een volgende week of haal m in bij een les op het wad! Jaarlijks geef ik altijd gemiddeld ongeveer 44 weken les om inhaal mogelijk te maken.

Lesgeld aub voldoen voor de start van de cursus.

 NL81 TRIO 025 48 17 386 

aub het inschrijfformulier onderaan invullen en verzenden

LET OP! Bij annuleren van workshop/lessen door cursist enkele dagen voor aanvang of tijdens de cursus, kan niet worden overgaan tot terugbetaling.

-->> Vanaf sept 2018 stop ik met het werken met verschillende kaarten. Ik ga over tot maandabonnementen. kwartaal voor starters en half of heel jaar abonnement. meer info volgt.

Voor mensen met lager inkomen is lager tarief mogelijk.

 LESSEN:

Makkelijk zittende kleding aan of bij je en eventueel een flesje water mee.

Meedoen aan de yogalessen en het nemen van je eigen verantwoordelijkheid

 • Deelname aan de activiteiten van Souljoy Yoga geschiedt geheel op eigen risico. Respecteer je grenzen en forceer niets. Je bent en blijft zelf verantwoordelijk.
 • Docente kan een cursist weigeren zonder reden van opgaaf. Er zal altijd gekeken en gekozen worden voor de balans en stilte in de groep.
 • Raadpleeg bij gezondheidsklachten altijd een arts
 • Overleg in geval van gezondheidsklachten met de arts of deelname aan betreffende activiteit raadzaam is.
 • Stel de docent voor aanvang van de les op de hoogte van eventuele gezondheidsklachten of andere fysieke bijzonderheden (bv. hoge bloeddruk, menstruatie, spier- of gewrichtsklachten etc.). Mogelijk kan de docent individuele aanwijzingen geven, die van belang zijn.
 • Onderbreek bij klachten een activiteit (pijn, kramp, duizeligheid, misselijkheid etc.) en stel de docent hiervan direct in kennis.
 • Volg de aanwijzing van de docent op en vraag wanneer iets niet duidelijk is.
 • Souljoy Yoga is niet aansprakelijk voor schade en/of verlies van eigendommen van de cursist, noch voor enig lichamelijk letsel dat voor, tijdens of na een les is ontstaan.
 • Aantal nodige cursisten niet behaald voor workshop?

  Het kan zijn dat een workshop bij te weinig aanmeldingen wordt verplaatst , in overleg naar een andere datum. Terugbetaling van reeds gedane betaling is niet mogelijk wanneer in redelijk overleg rekening wordt gehouden met data voor iedereen.

  Annulering van cursisten:

  Bij annuleren van bijwonen workshop/lessen door cursist enkele dagen voor aanvang of tijdens de cursus, kan niet worden overgaan tot terugbetaling. 

INSCHRIJFFORMULIER

Graag invullen:  naam, adres, geboortedatum en gewenste dag en tijdstip, eventuele yogaervaring & eventueel medicijngebruik en lichamelijke of geestelijke klachten