Yoga Marokko week

yoga rondreis Marokko 

21-28 maart

Al lang wil ik naar de bijzondere blauwe stad in het noorden van Marokko! En nu gaat het gebeuren. Dankzij Yasmine , mijn Marokkaans Franse vriendin die mij helpt met de organisatie!
Wat gaan we doen?
Dagelijks gaan we starten met een mooie yogales met een thema. Dit thema kun je mee je dag innemen, de week, je leven innemen... het zijn zaadjes die we gaan planten en gaan koesteren ... schrijven, alleen zijn, meditatie en uitwisseling als middel om te zakken in jezelf. Jezelf eerlijk te ontmoeten.
De route:
We starten in Tanger, deze mooie stad aan zee is bij uitstek geschikt om deze reis te starten en eindigen. Op ons programma staan Fez / Meknez en enkele nachten Chefchaouen.
Een ding is zeker! Dit zijn steden die je in Marokko bezocht, gevoeld en geroken moet hebben!
We verblijven in mooie Marokkaanse riads met eigen slaap kamer. We worden met auto en chauffeur van plek naar plek gereden. Een heerlijke reis helemaal voor jou!!


Weeze Dusseldorf-Tanger op 21-28 maart vliegtickets zijn nu €98!! incl bagage

Brussel - Tanger Tanger, Fez en Chefchaouen liggen op prettige afstanden van elkaar. Tanger-Fez op maandag rit van 4 uur  langs prachtige kust / Fez- Chefchaouen via Meknes op woensdag 5uur, een mooie route waar we verschillende stops gaan maken om mooie dingen te zien / Chefchaouen-Tanger 2 uur op vrijdag.

Wat prettig is en bijzonder als je bekend bent met Marokko weet je hoe groot dit land is en je vaak aardig wat tijd kwijt bent om van plaats naar plaats te komen. Deze reis is daarom goed te doen wat reistijd betreft. 

Kosten: 800 euro pp of gedeelde kamer 750 euro 

Incl vervoer binnen Marokko , overnachtingen met eigen kamer met ontbijt en yoga lessen.     Excl: reisverzekering , vliegticket , lunch, diner, musea bezoek etc

  

SOULJOY is aangesloten bij STO Garant en voldoet daarmee aan de eis die aan reisorganisaties wordt gesteld. Zie bijgesloten reisvoorwaarden hieronder: 

incl vervoer binnen Marokko , overnachtingen met eigen kamer met ontbijt en yoga lessen.
Excl: reisverzekering , vliegticket , lunch, diner, musea bezoek etc