Yoga Marokko week

yoga rondreis Marokko 

21-28 maart

Deze reis is geannuleerd en verschoven naar het najaar / voorjaar 2021 ivm het corona virus

Dit aanbod valt niet onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant (www.sto-garant.nl/downloads).


This offer is not covered by the STO Garant guarantee. You can find the conditions for this guarantee scheme on STO Garant's website (www.sto-garant.nl/de/downloads).


Dieses Angebot fällt nicht unter den Garantieschutz von STO Garant. Die Bedingungen dieses Garantiesystems stehen auf der Website von STO Garant (www.sto-garant.nl/de/downloads).

Al lang wil ik naar de bijzondere blauwe stad in het noorden van Marokko! En nu gaat het gebeuren. Dankzij Yasmine , mijn Marokkaans Franse vriendin die mij helpt!

Het is voor mij ook de eerste keer in dit gebied. Ik ga de reis met mijn partner maken en cursisten zijn van harte welkom.

Volgend jaar zal ik de reis weer maken incl STO garantie bepaling. Dit jaar is dit nog niet het geval. Dan 


Wat gaan we doen?
Dagelijks gaan we starten met een mooie yogales met een thema. Dit thema kun je mee je dag innemen, de week, je leven innemen... het zijn zaadjes die we gaan planten en gaan koesteren ... schrijven, alleen zijn, meditatie en uitwisseling als middel om te zakken in jezelf. Jezelf eerlijk te ontmoeten.
De route:
We starten in Tanger, deze mooie stad aan zee is bij uitstek geschikt om deze reis te starten en eindigen. Op ons programma staan Fez / Meknez en enkele nachten Chefchaouen.
Een ding is zeker! Dit zijn steden die je in Marokko bezocht, gevoeld en geroken moet hebben!


Weeze Dusseldorf-Tanger op 21-28 maart vliegtickets zijn nu €98!! incl bagage. Ticket zelf boeken.


Tanger, Fez en Chefchaouen liggen op prettige afstanden van elkaar. Tanger-Fez op maandag rit van 4 uur  langs prachtige kust / Fez- Chefchaouen via Meknes op woensdag 5uur, een mooie route waar we verschillende stops gaan maken om mooie dingen te zien / Chefchaouen-Tanger 2 uur op vrijdag.

Wat prettig is en bijzonder als je bekend bent met Marokko weet je hoe groot dit land is en je vaak aardig wat tijd kwijt bent om van plaats naar plaats te komen. Deze reis is daarom goed te doen wat reistijd betreft. 

Kosten: €500

Kosten voor overnachting en vervoer zelf te regelen ter plaatse. reken op ongeveer €300,-

  

VOORWAARDEN

Yogareizen om bij thuis te komen

Yogaweek kosten & praktisch


Souljoy bestaat uit yogadocente & organisatrice Eva Sacchetto. Eva gaat op reis en neemt je graag mee op avontuur met een veelzijdig programma aanbod waar jij je keuze in maakt.

  1. Belangrijk: Zelf yogamatje en fleecedekentje meenemen!
  2. Belangrijk!! Je vliegtuigticket pas regelen als we je hebben laten weten dat de reis doorgaat!! We zijn niet verantwoordelijk voor ticketskosten.
  3. Linnengoed en handdoeken zijn vaak aanwezig. Zo niet dan hoor je dat op tijd. Zelf strandlaken meenemen wel verstandig.
  4. Annulering tot 4 weken voor vertrek geeft recht op 50% restitutie.
  5. Na deze 4 weken is restitutie niet meer mogelijk.
  6. Restitutie van vlucht dient bij desbetreffende luchtvaartmaatschappij te gebeuren. Verzekeren bij het boeken van vliegticket is mogelijk.
  7. In geval van een noodsituatie op de plaats van bestemming is volledige restitutie mogelijk. 
  8. Een reisverzekering is voor elke deelnemer, ook de yogadocent(e) verplicht. Dit voor eventuele ongemakken in het buitenland.