Yoga Marokko week voor yogadocenten

Marokko yogaweek; de illusie van perfectie en contrôle


' Ga je mee verdwalen? Ik weet de weg!'
De illusie van perfectie en controle. 
Een week voor iedereen die interesse heeft in een onderzoek naar de mate van perfectie en controle behoefte bij zichzelf.
Wat is yoga? Hoe kan yoga je helpen bij het loslaten van schijnveiligheid? Hoe is het met jou als yogadocent gesteld met je schijnveiligheid?
🔆Overgave, vertrouwen en verbinding de weg naar heelwording. 

Al lang wil ik naar de bijzondere blauwe stad in het noorden van Marokko! En nu gaat het gebeuren. Dankzij Yasmine , mijn Marokkaans Franse vriendin die mij helpt met de organisatie!
Wat gaan we doen?
Dagelijks gaan we starten met een mooie yogales met een thema. Dit thema kun je mee je dag innemen, de week, je leven innemen... het zijn zaadjes die we gaan planten en gaan koesteren ... schrijven, alleen zijn, meditatie en uitwisseling als middel om te zakken in jezelf. Jezelf eerlijk te ontmoeten.
De route:
We starten in Tanger, deze mooie stad aan zee is bij uitstek geschikt om deze reis te starten en eindigen. Op ons programma staan Fez / Meknez en enkele nachten Chefchaouen.
Een ding is zeker! Dit zijn steden die je in Marokko bezocht, gevoeld en geroken moet hebben!
We verblijven in mooie Marokkaanse riads met eigen slaap kamer. We worden met auto en chauffeur van plek naar plek gereden. Een heerlijke reis helemaal voor jou!!


Vliegen Schiphol -Tanger op 21-28 maart

Brussel - Tanger Tanger, Fez en Chefchaouen liggen op prettige afstanden van elkaar (gemiddeld 2,5 uur) wat prettig is en bijzonder als je bekend bent met Marokko weet je hoe groot dit land is en je vaak aardig wat tijd kwijt bent om van plaats naar plaats te komen. Deze reis is daarom goed te doen wat reistijd betreft. 

Kosten: 800 euro pp

incl vervoer binnen Marokko , overnachtingen met eigen kamer met ontbijt en yoga lessen.
Excl: reisverzekering , vliegticket , lunch, diner, musea bezoek etc