Verdiepingstraining

SOULFOOD Yoga&Lunch maandelijks op zondag

SOULFOOD - Maandelijks yogacafe op de zondagmorgen in de Yogi school


kosten: yogales plus heerlijke lunch 17,50 euro
'Yogacafekaart' strippenkaart voor 10x: 150 euro
Opgeven de vrijdag ervoor!


Een verdiepingsles gevolgd door lunch.
Het idee van de verdiepingstraining
heeft zich door ontwikkeld :) en omdat er ook mensen zijn die niet alle zondagen kunnen, heb ik er een maandelijks samenzijn van gemaakt. 


Je opgeven voor alle 10 de keren kan en geeft je een korting!! graag zelfs, dan weet ik op hoeveel ik kan rekenen. 🙏 Los opgeven kan ook. 
mail: souljoy@live.nl of Whatsapp:06-46290696


🌷Neem je een nieuw iemand mee? Dan mogen jullie samen 1x voor de prijs van 1 meedoen. ❤️❤️❤️❤️❤️❤️

*Zodra je je hebt opgegeven ontvang je een factuur van mij, graag voldoen voor het betreffende weekend. Ik doe inkopen wat betreft lunch. Mocht je onverwachts er niet bij zijn dan kun je de les inhalen. Kosten voor de lunch van 5,-- worden ingehouden.

Data voor dit jaar:

data: 25 maart/22 april/13 mei/17 juni/15 juli/2 sept/7 okt/11 nov/9 dec/20 jan

*25 Maart: Body Language, wat heeft je lichaam je te melden? 

Iedereen heeft een eigen geschiedenis, deze geschiedenis is opgeslagen in je lichaam. Overtuigingen die je hebt overgenomen en opgeslagen, emoties die je hebt opgeslagen.

Je lichaam als spiegel. Hoe voelt je lichaam en hoe voel je je over jezelf?

Ontspannen en loslaten met yoga, in je lichaam en in je overtuigingen. Verdieping van je contact en begrip over jezelf begint bij het begrijpen van de taal van je lichaam. Welke diep gewortelde overtuigingen heb je opgeslagen en hebben hun effect op je gezondheid en geluksgevoel?

"Yoga heeft mij altijd zoveel gebracht. Ooit ben ik gestart omdat ik zoveel angst ervoer in mijn leven en voelde in mijn lichaam. De yoga heeft me bij de veiligheid in mezelf gebracht. Toch zag ik dagelijks hoe ik worstelde met mezelf neerzetten, zag ik mezelf kleiner maken... Onbewust bleef ik mezelf saboteren. Heel veel in je leven doe je onbewust. Tijdens je yogales, in ontspanning contact maken met je lichaam is een ingang tot je onderbewustzijn. Bewustwording en verandering is op dat moment mogelijk." - Eva

Tijdens de verdiepingslessen wil ik daar gaan werken waar lichaam, emoties en overtuigingen samen komen. Yoga, meditatie en zelfonderzoek zijn de sleutel tot grote stappen zetten voor jezelf.

https://us7.campaign-archive.com/?u=115cec690d5093b772c2e3175&id=00b34c4311