Soulfood coaching

Gezondheid van lichaam en geest

Wanneer had jij voor het laatst energie voor 10? Ik ben in de corona tijd stil gezet en tot rust gekomen... Jaren heb ik mezelf voorbij gerend realiseer ik. Ondanks de onzekere momenten die ik tijdens de Corona ervaar over hoe en of, ik het met mijn bedrijf ga redden is het ook een periode van nieuwe keuzes maken, nieuwe ideeën krijgen. 

Om te beginnen voelde ik dat ik nu echt goed voor mezelf moest gaan zorgen. De jaren zijn voorbij gevlogen en ik ben ineens 50+ Help! Na veel lessen geven had ik steeds vaker last van mijn gewrichten, ik was moe en had regelmatig last van hoofdpijn. Voor een ander zorgen heb ik altijd makkelijker gevonden dan voor mezelf zorgen. Toen ik gewezen werd door een collega op een gezondheids-reset waar zij mee startte was mijn nieuwsgierigheid snel gewekt. 

Ik startte met de gezondheids-reset, die bestaat uit het reinigen van je lichaam en aanvullen van tekorten. Binnen no-time voelde ik een heel groot verschil. Ik eet al jaren heel bewust maar nu voelde ik echt aan mijn eigen lichaam hoe het is om volwaardige voeding op te nemen.

In dit rare jaar besefte ik dat ik dit heel graag wilde, goed voor mezelf zorgen. Als ik het nu niet ging doen wanneer dan wel?

Ik ben zo enthousiast over wat mij overkomt dat ik het wil delen. Er zijn zoveel mensen met uitputtingsverschijnselen en andere klachten. Ik weet zeker dat ook zij zich beter voelen als ze starten met deze gezondheids-reset. 

Ben je nieuwsgierig en wil je samen met mij kijken naar hoe jouw gezondheid beter kan worden? 

*Als je 3 maanden start geef ik je de speciaal hiervoor door mij opgenomen meditatie + opdrachten e-book cadeau ter ondersteuning.

*En je ontvangt wekelijks een online yogales per mail.


Mail of app me voor meer info.