Soulfood coaching

LICHTER LEVEN

Had ik dit maar 10 jaar eerder gedaan!

- eindelijk die kilo's kwijt

-gezonde nagels en huid

-geen opvliegers meer!

-veel energie

-goed slapen

  • Wat hebben die kilo's teveel te maken met écht voor jezelf kiezen, trouw zijn aan jezelf en stoppen met zelfsabottage?
  • Nu voor jezelf gaan zorgen, genoeg energie hebben en je kilo's kwijt?
  • De combinatie van voeding aanpassen, ondersteund door natuurzuivere kwaliteits producten én contact maken met het emotionele stuk is de basis van dit succes!
  • Lees verder en ik vertel je hoe!!

Wanneer had jij voor het laatst energie voor 10?

 Ik ben in de corona tijd stil gezet en tot rust gekomen... Jaren ben ik mezelf voorbij gerend realiseer ik. Ondanks de onzekere momenten die ik tijdens de Corona ervaar over hoe en of, ik het met mijn bedrijf ga redden is het ook een periode van nieuwe keuzes maken, nieuwe ideeën krijgen.

Om te beginnen voelde ik dat ik nu echt goed voor mezelf moest gaan zorgen. De jaren zijn voorbij gevlogen en ik ben ineens 50+ Help! Na veel lessen geven had ik steeds vaker last van mijn gewrichten, ik was moe, had al jaren 5-8 kilo teveel gewicht en had regelmatig last van hoofdpijn. Voor een ander zorgen heb ik altijd makkelijker gevonden dan voor mezelf zorgen. Toen ik gewezen werd door een collega op een gezondheids-reset waar zij mee startte was mijn nieuwsgierigheid snel gewekt.

Ik startte met de gezondheids-reset, die bestaat uit het reinigen van je lichaam en aanvullen van tekorten. Binnen no-time voelde ik een heel groot verschil. Ik eet al jaren heel bewust maar nu voelde ik echt aan mijn eigen lichaam hoe het is om volwaardige voeding op te nemen.

In dit rare jaar besefte ik dat ik dit heel graag wilde, goed voor mezelf zorgen. Als ik het nu niet ging doen wanneer dan wel?

Ik ben zelf gestart met pakket B in maand 1 en ben in maand 2 overgestapt naar pakket D omdat ik echt meer wilde voelen wat er nog meer kon én meer wilde afvallen. Ik was benieuwd naar de metabolisme versneller en MSM. En wow dat voel je wel!!

Ik heb de reset met mijn liefje gedaan en we zijn nu beiden al 5 kilo kwijt! Hij kwam van bij 110 kilo en ik van 66 kilo. Dat is bij mij langer dan 10 jaar geleden dat ik dit woog!!  En we gaan rustig door met de reset. De lente en het heerlijke weer maakt het het perfecte moment!

 -->LICHTER de LENTE in; voeding van lichaam en geest.

Wat hebben die kilo's teveel te maken met écht voor jezelf kiezen, trouw zijn aan jezelf en stoppen met zelfsabottage?


Voor jezelf zorgen, hoe doe je dat? Net als bij yoga is de relatie met je lichaam, de relatie met jezelf. Wat heeft je lichaam je te melden? Voorwaarde om gezond en vol energie te zitten is dat je jezelf dit gunt. Waar voed jij je dagelijks mee? En naast voeding, welke invloeden laat je binnen? Waar krijg je energie van en waar loop je op leeg? Je waarde voelen en kiezen voor optimale voeding.

Een traject waar we zelfinzicht middels opdrachten combineren met ondersteunende natuurzuivere voedingsmiddelen en recepten die je gaan helpen met de levensstijl die jij wilt. Voor iedereen die gezonde keuzes wil maken, van klachten wil afkomen en zelfsabotage achter zich wil laten. 

Of je nu kiest voor een lichter pakket of de zwaarste je krijgt van mij:  •  gratis toegang tot alle online yogalessen via facebook of via de site
  • gratis meedoen aan yogalessen, bij mooi weer op het wad of anders live online
  •  wekelijks opdrachten per mail om stil te staan bij jezelf en je voeding. Vul je jezelf of voed je jezelf? Lichamelijk en emotioneel. 
  • persoonlijk contact via whatsapp
  • Ga je voor pakket D dan ontvang je toegang tot de supportgroep op facebook plus een eetplan voor 6 weken of langer vol recepten en tips van andere mede 'resetters' . Je gaat bij dit pakket de koolhydraten, suikers en vetten een aantal weken loslaten. ( ook voor vegetariërs) Lees de vele blije verhalen van andere die de re-set hebben gedaan!
  • --> Voor alle pakketten geldt: Neem jij drie personen mee die met jou gaan starten?! Dan ontvang jij €150,-

Je kunt kiezen uit de volgende maand pakketten* ( maandelijks te stoppen of verlengen/aan te passen) :


PAKKET A) light bestaande uit een ochtendshake die zorgt voor het reinigen van je darmen zodat de voedingsstoffen optimaal opgenomen kunnen worden. Kosten €66,77

PAKKET B) light plus bestaande uit de shake & pro anthenols ( reveratrol, hoge vit C, ontstekingsremmer)  €129,12

PAKKET C) light extra bestaande uit shake, pro anthenols plus gezonde omegold capsules ( ook verkrijgbaar vegan) €166,86

PAKKET D)  GEZONDHEIDSRESET bestaande uit pakket C plus enerxan ( metabolismeversneller) en MSM ( verantwoordelijk voor afvoer afvalstoffen)  €227,-* Alle producten zijn van hoge natuurzuivere kwaliteit en daar waar mogelijk biologisch.


Ga je AAN van deze info? En wil jij ook licht de lente en zomer in?!Laat me weten welk pakket je wilt.
Weet je nog 3 personen die met je willen starten? Laat me weten dan krijg je een formulier voor de bonus van €150!
Verder heb ik van je nodig:

naam
adres
mobiele nummer
mailadres
IBAN
App of mail me:
06-46290696

Meer lezen over je begeleidster Eva? Kijk rond op deze site.

Begeleiden van mensen op het gebied van gezondheid in Nederland maar ook tijdens retraites in het buitenland doet Eva sinds 2005.

Een diepe interesse in spiritualiteit en de samenwerking tussen lichaam en geest zorgt ervoor dat Eva al jaren groepen en individuen begeleidt naar ontspanning en gezondheid.