YOGAKAART AANSCHAFFEN


!! Let op
De maandkaart is niet aan en uit te zetten wanneer het jou uitkomt. Je betaald €30 per maand doorlopend in de grote vakantie, kleine vakanties en kerstvakantie. Ik geef 40 weken minimaal yogalessen, dit maakt dat een les €9,- per keer kost.
Wil je wel je maandkaart uitzetten dan betaal je ipv €30 het bedrag van €40

*YOGA MAAND KAART €30 


-3 maand opzeg termijn 
-wekelijks een yogales volgen & toegang tot de online yogalessen
-40 weken per jaar

studio Groningen/Eenrum/ Baflo 


YOGA MAAND KAART €40-maandelijks opzegbaar
-wekelijks een yogales & toegang (live) online yogalessen
-40 weken per jaar studio Groningen en Eenrum


*ONLINE ABONNEMENT €20 : 

3 live online lessen per week lessen blijven beschikbaar


Hormoonyoga 2 daagse €159 incl 2 x vegalunch eerstvolgende 2-daagse Januari 8 & 15

Privacy gegevensbeleid

Beste student van Souljoy Yoga Groningen,

Gegevens beleid

Wanneer je deel neemt in yogalessen, workshops, events, retreats, online yogalessen...verzameld Souljoy Yoga persoonlijke gegevens.

Het gaat hierbij om: emailadres / Voornaam en achternaam

Waarvoor gebruiken we jou gegevens?

  • Registratie klantenbestand.
  • Financiële administratie.
  • Verstekken van informatie over veranderingen binnen de studio als prijzen, rooster, events, workshops, retreats, vakantiestops, lessen die onverwachts vervallen....
  • Je op de hoogte houden van nieuws en activiteiten bij Souljoyyoga.

Souljoy Yoga gaat uiterst zorgvuldig met deze informatie om en houd zich ten alle tijde aan de AVG (Algemene verordening gegevensbescherming). Souljoy Yoga zal zonder toestemming deze persoonsgegevens nooit aan derde partijen geven.

Wanneer je geen e-mails (of deels) van ons wilt ontvangen kan je je hiervoor uitschrijven door te mailen naar souljoy@live.nl Wanneer wij niet over de informatie beschikken die nodig is voor bepaalde doeleinden word je hierover geïnformeerd.

Verwijderen en aanpassen

Als student en/of deelnemer heb je het recht om gegevens te geven, te veranderen of te verwijderen. Dit kan ervoor zorgen dat soms bepaalde functies niet meer werken als daarvoor. De student/deelnemer word hiervan op de hoogte gebracht. Deze veranderingen kunnen doorgegeven worden via souljoy@live.nl

Zijn er gegevens over jou bij ons bekend heb je het recht deze te allen tijde op te vragen en waarvoor deze worden gebruikt.

Souljoy Yoga brengt de student/deelnemer op de hoogte als er veranderingen plaatsvinden in dit beleid. We bieden de mogelijkheid de aangepaste versie te lezen en erop te reageren, voordat er gebruik gemaakt word van onze diensten.