YOGAKAART AANSCHAFFEN

SOULJOY YOGA
06- 46 29 06 96 -       SOULJOY@LIVE.NL
KVK: 01125223            BTWNR: NL175554420.B.O.1

Bestel hieronder IN JUNI EN JULI je strippenkaart / je maandkaart
Early bird prijs: 250 euro per jaar, minstens 40 lessen


EARLY BIRD YOGA MAAND KAART 

-Niet maandelijks opzegbaar
-onbeperkt lessen volgen

JA IK WIL DE MAANDKAART EN START IN SEPTEMBER VOOR €35,- PER MAAND


Early bird met opzeg nu €35 p.mnd ipv €40


-maandelijks opzegbaar

-onbeperkt yogalessen volgen

HIER KOMT 24 juni AANMELD KNOP!

Vanaf september is deze opzegbare maand kaart €40 per maand!


Yoga strippenkaart. Deze kaart is een half jaar geldig. De lessen worden door docente bijgehouden. Bij 10 keer is de kaart vol. Je kunt komen wanneer je wilt.


* De kaart kost 100 euro voor 10 lessen ( Early bird prijs 95 euro!) 


De kaart graag contant of per tikkie!!  betalen. Indien je een factuur wenst geef me dat dan door dan neem ik die voor je mee.

Early bird deal voor Souljoy cursisten:

Het is weer zover! De Zomerse early bird aanbieding voor de leden van Souljoy! Voor de zomerstop betalen en korting ontvangen op de yogalessen voor het komende seizoen.


Ik start, zoals jullie inmiddels weten, met een nieuw maandelijks betaalsysteem voor nieuwe leden en met nieuwe prijzen in september. 


Prijzen en yogakaarten vanaf sept 2019
-Maandkaart onbeperkt lessen volgen 35 euro per maand/per half jaar opzegbaar.
-Maandkaart onbeperkt lessen volgen 40 euro per maand/maandelijks opzegbaar.
-Strippenkaart 10 x : 100 euro


Vanaf 1 aug maandelijks 25 euro per automatische incasso

In september instappen? Dan wordt het 35 euro per maand per automatische incasso, je kaart is dan voor onbeperkt lessen volgen.

* Betaling wordt via een maandelijkse automatische incasso geregeld die je activeert bij aanmelding. Dit om controle van betalingen overzichtelijker te maken. Je kunt dit dus niet via je eigen bank regelen.
*abonnement is NIET maandelijks opzegbaar. Het is een jaarkaart.
Privacy gegevensbeleid

Beste student van Souljoy Yoga Groningen,

De commotie van de laatste maanden betreft het hanteren van persoonsgegevens is niemand ontgaan! Dit tijdperk van alles willen delen en social media heeft veel voordelen, maar ook wat puntjes waar we even stil bij moeten staan. Als yoga studio hebben we hier ook mee te maken en brengen we je graag op de hoogte van hoe wij met jou gegevens omgaan. Neem even de tijd om deze door te nemen en heb je nog vragen kan je deze altijd stellen.

Gegevens beleid

Wanneer je deel neemt in yogalessen, workshops, events, retreats, online yogalessen...verzameld Souljoy Yoga persoonlijke gegevens.

Het gaat hierbij om: emailadres / Voornaam en achternaam

Waarvoor gebruiken we jou gegevens?

  • Registratie klantenbestand.
  • Financiële administratie.
  • Verstekken van informatie over veranderingen binnen de studio als prijzen, rooster, events, workshops, retreats, vakantiestops, lessen die onverwachts vervallen....
  • Je op de hoogte houden van nieuws en activiteiten bij Souljoyyoga.

Souljoy Yoga gaat uiterst zorgvuldig met deze informatie om en houd zich ten alle tijde aan de AVG (Algemene verordening gegevensbescherming). Souljoy Yoga zal zonder toestemming deze persoonsgegevens nooit aan derde partijen geven.

Wanneer je geen e-mails (of deels) van ons wilt ontvangen kan je je hiervoor uitschrijven door te mailen naar souljoy@live.nl Wanneer wij niet over de informatie beschikken die nodig is voor bepaalde doeleinden word je hierover geïnformeerd.

Verwijderen en aanpassen

Als student en/of deelnemer heb je het recht om gegevens te geven, te veranderen of te verwijderen. Dit kan ervoor zorgen dat soms bepaalde functies niet meer werken als daarvoor. De student/deelnemer word hiervan op de hoogte gebracht. Deze veranderingen kunnen doorgegeven worden via souljoy@live.nl

Zijn er gegevens over jou bij ons bekend heb je het recht deze te allen tijde op te vragen en waarvoor deze worden gebruikt.

Souljoy Yoga brengt de student/deelnemer op de hoogte als er veranderingen plaatsvinden in dit beleid. We bieden de mogelijkheid de aangepaste versie te lezen en erop te reageren, voordat er gebruik gemaakt word van onze diensten.