YOGAKAART AANSCHAFFEN

SOULJOY YOGA
06- 46 29 06 96 -       SOULJOY@LIVE.NL
KVK: 01125223            BTWNR: NL175554420.B.O.1


YOGA MAAND KAART 

-Niet maandelijks opzegbaar
-onbeperkt lessen volgenZwangerschapsyoga

Onbeperkt zwangerschapsyoga lessen incl partnerles en infomap €150,-


Betaling per tikkie of contantYoga strippenkaart. 

Deze kaart is een half jaar geldig. De lessen worden door docente bijgehouden. Bij 10 keer is de kaart vol. Je kunt komen wanneer je wilt.


* De kaart kost 100 euro voor 10 lessen 


De kaart graag contant of per tikkie!!  betalen. Indien je een factuur wenst geef me dat dan door dan neem ik die voor je mee.


AL CURSIST EN OOK ONLINE DE YOGALESSEN VOLGEN? 

JE BETAALD €59,95 VOOR EEN JAAR!

KLIK HIER:


Privacy gegevensbeleid

Beste student van Souljoy Yoga Groningen,

De commotie van de laatste maanden betreft het hanteren van persoonsgegevens is niemand ontgaan! Dit tijdperk van alles willen delen en social media heeft veel voordelen, maar ook wat puntjes waar we even stil bij moeten staan. Als yoga studio hebben we hier ook mee te maken en brengen we je graag op de hoogte van hoe wij met jou gegevens omgaan. Neem even de tijd om deze door te nemen en heb je nog vragen kan je deze altijd stellen.

Gegevens beleid

Wanneer je deel neemt in yogalessen, workshops, events, retreats, online yogalessen...verzameld Souljoy Yoga persoonlijke gegevens.

Het gaat hierbij om: emailadres / Voornaam en achternaam

Waarvoor gebruiken we jou gegevens?

  • Registratie klantenbestand.
  • Financiële administratie.
  • Verstekken van informatie over veranderingen binnen de studio als prijzen, rooster, events, workshops, retreats, vakantiestops, lessen die onverwachts vervallen....
  • Je op de hoogte houden van nieuws en activiteiten bij Souljoyyoga.

Souljoy Yoga gaat uiterst zorgvuldig met deze informatie om en houd zich ten alle tijde aan de AVG (Algemene verordening gegevensbescherming). Souljoy Yoga zal zonder toestemming deze persoonsgegevens nooit aan derde partijen geven.

Wanneer je geen e-mails (of deels) van ons wilt ontvangen kan je je hiervoor uitschrijven door te mailen naar souljoy@live.nl Wanneer wij niet over de informatie beschikken die nodig is voor bepaalde doeleinden word je hierover geïnformeerd.

Verwijderen en aanpassen

Als student en/of deelnemer heb je het recht om gegevens te geven, te veranderen of te verwijderen. Dit kan ervoor zorgen dat soms bepaalde functies niet meer werken als daarvoor. De student/deelnemer word hiervan op de hoogte gebracht. Deze veranderingen kunnen doorgegeven worden via souljoy@live.nl

Zijn er gegevens over jou bij ons bekend heb je het recht deze te allen tijde op te vragen en waarvoor deze worden gebruikt.

Souljoy Yoga brengt de student/deelnemer op de hoogte als er veranderingen plaatsvinden in dit beleid. We bieden de mogelijkheid de aangepaste versie te lezen en erop te reageren, voordat er gebruik gemaakt word van onze diensten.