YOGAKAART AANSCHAFFEN

Vanaf 1 febr 2023 vervalt het yoga abonnement en betaal je voor de cursus in het voorjaar en/of het najaar.
Yogacursus febr tm juni
Data in weeknummer: wk 5,6,7,8,-10,11,12,13,14,15,16,17,-19,20,21,-23,24
17 Yogalessen €150

BETAALKNOP:


-Inhalen van een gemiste les kan in de week erna
-Vanaf week 24 zijn er een aantal inhaal weken tot half juli*ONLINE ABONNEMENT €20 : 

3 live online lessen per week lessen blijven beschikbaar


Hormoonyoga 2 daagse. 

 €159 incl 2 x vegalunch eerstvolgende 2-daagse 

Januari 15 & 22 April tijden: 10-15


Te Eenrum gegeven, deze twee daagse voor vrouwen. Praten over hormonen, klachten, je gezondheid, de rol van stress en hoe maak je ruimte voor jezelf om te helen en in je kracht te komen en te blijven.
Een warm bad van herkenning en inspiratie om het jaar mee te starten.
Je ontvangt na afloop de yogareeks op video, een boodschappenlijst van 'must haves' voor je hormonen én toegang tot de besloten facebookgroep van de hormoonladies.

Privacy gegevensbeleid

Beste student van Souljoy Yoga Groningen,

Gegevens beleid

Wanneer je deel neemt in yogalessen, workshops, events, retreats, online yogalessen...verzameld Souljoy Yoga persoonlijke gegevens.

Het gaat hierbij om: emailadres / Voornaam en achternaam

Waarvoor gebruiken we jou gegevens?

  • Registratie klantenbestand.
  • Financiële administratie.
  • Verstekken van informatie over veranderingen binnen de studio als prijzen, rooster, events, workshops, retreats, vakantiestops, lessen die onverwachts vervallen....
  • Je op de hoogte houden van nieuws en activiteiten bij Souljoyyoga.

Souljoy Yoga gaat uiterst zorgvuldig met deze informatie om en houd zich ten alle tijde aan de AVG (Algemene verordening gegevensbescherming). Souljoy Yoga zal zonder toestemming deze persoonsgegevens nooit aan derde partijen geven.

Wanneer je geen e-mails (of deels) van ons wilt ontvangen kan je je hiervoor uitschrijven door te mailen naar souljoy@live.nl Wanneer wij niet over de informatie beschikken die nodig is voor bepaalde doeleinden word je hierover geïnformeerd.

Verwijderen en aanpassen

Als student en/of deelnemer heb je het recht om gegevens te geven, te veranderen of te verwijderen. Dit kan ervoor zorgen dat soms bepaalde functies niet meer werken als daarvoor. De student/deelnemer word hiervan op de hoogte gebracht. Deze veranderingen kunnen doorgegeven worden via souljoy@live.nl

Zijn er gegevens over jou bij ons bekend heb je het recht deze te allen tijde op te vragen en waarvoor deze worden gebruikt.

Souljoy Yoga brengt de student/deelnemer op de hoogte als er veranderingen plaatsvinden in dit beleid. We bieden de mogelijkheid de aangepaste versie te lezen en erop te reageren, voordat er gebruik gemaakt word van onze diensten.