Hormoonyoga

Hormoonyoga

Vrouw & Hormonen

Een 2 daagse waarin je de hormoonyogareeks leert van Dinah Rodriguez. Een yogareeks die je helpt bij het in balans houden en/of weer op een goed niveau brengen van je hormonen. 

Goed voor jezelf zorgen hoe doe je dat? 

De hormonen bepalen voor een heel groot deel hoe jij je voelt. En omdat vrouwen maandelijks een cyclus ervaren kunnen er maandelijks grote schommelingen worden ervaren in hoe ze zich voelen.

Je hormonen in balans houden is belangrijk maar die balans wordt makkelijk verstoort door:

  • Verkeerde voeding
  • Stress

Manieren om balans te leren houden:

  • Leer over voeding
  • leer over wat stress met je doet
  • leer wat een negatief zelfbeeld met je doet
  • Leer over intuitie en vrouw zijn in een veeleisende maatschappij
  • Leer over de kennis die nog ontbreekt bij veel artsen en in de medische wetenschap over het vrouwenlichaam.
  • Leer de Hormoonyoga reeks


Over de hormoon yogareeks van Dinah Rodrigues.

Al veel vrouwen hebben baat ondervonden van deze yogareeks.

Klachten behorende bij je maandelijkse menstruatie maar ook klachten die je kunt ondervinden tijdens de pre en post menopauze. Uit balans zijn, gewrichts klachten, opvliegers, toename in gewicht. 

De hormoonyogareeks bestaat uit een aantal activerende yogahoudingen. Door de oefeningen regelmatig te doen voel je je krachtig en in balans.

In deze 2 dagen gaan we de hele reeks doornemen. Na deze twee dagen ontvang je de yogareeks als video per mail zodat je kunt blijven oefenen, je ontvangt ook een map met de oefeningen er in. tevens kun je via facebook toegang krijgen tot de besloten facebookgroep ' hormoon ladies' waar, naast de yogareeks veel info gedeeld wordt over hormonen, voeding, wetenschap, 

De rol die voeding speelt bij het in balans houden van je hormonen is erg groot. Tijdens deze dagen zullen we het uitgebreid over voeding hebben en ontvang je tips en een ' boodschappenlijstje' met ' must haves' om in huis te hebben.

Twee fijne dagen met andere vrouwen om geinspireerd te raken, te leren, te herkennen en stil te staan bij hoe het met je gaat.

Op beide dagen krijg je een heerlijke ' hormoon ondersteunende lunch'.