Hormoonyoga 2 daagse

Hormoonyoga voor alle vrouwen
2 daagse op locatie te Eenrum  15 & 22 April 2023

Wist je dat je hormonen en dan met name het in balans zijn van je hormonen en het niveau van de productie door je eierestokken, schildklier, hypothalamus en bijnieren ontzettend belangrijk is voor je gezondheid en je goed voelen?
Hormoonschommelingen tijdens je menstruatie, zwangerschap en menopauze zorgen bij veel vrouwen voor zwaarmoedige gevoelens, angsten, depressies. Maar ook slecht slapen, osteoporose, te hoog cholesterol gehalte, kwaliteit haar, nagels en huid, gewichtstoename en hartklachten wordt in verband gebracht met disbalans en afname hormoonproductie bij vrouwen vanaf 40 jaar.
In twee dagen gaan we een Yogareeks leren om de hormoonproductie te verhogen én zul je veel leren over voeding en de spirituele transformatie tijdens de 3 hormonale fases van vrouwen. Allen hebben namelijk één belangrijk doel; jouw leren goed voor jezelf te zorgen en de stem van je ziel te volgen.

Wat ga je deze twee dagen doen?
-je leert de complete hormoonyoga reeks incl ademhalingsoefeningen en houdingen verdeeld over 2 dagen.
- info over oa fyto oestrogene voeding en ondersteunende voeding voor je hormoonbalans.
- de spirituele rol van onze hormonale fases in het leven
🌸Wanneer: Twee zaterdagen 10:00-15:00 incl vegetarische lunch

🌸Waar: Eenrum Hoofdstraat 16
🌸Kosten: €159 incl map met uitleg over werking van je hormonale systeem, de rol van goede voeding, de hormoonyogareeks, én online toegang tot de hormoonyogareeks en toegang tot de besloten facebookgroep om samen (live) online de yogareeks te blijven doen en herhalen, uitwisselen van tips...ook na de training 

 incl thee en 2 x vega lunch. 

Kosten €159 incl
betaling: