YOGAREIZEN

Yoga, zuid Marokko, woestijn 

15-19 decEen Yoga ' meet your tribe' event in Marokko!
Geinspireerd door het Yogi festival willen we nu met kleine gezelschappen de woestijn in, into big silence... Elke trip met andere docenten. Deze eerste trip zullen de docenten zijn: Anne Kittelmann en Eva Sacchetto.

Programma: Twee overnachtingen in de woestijn en twee overnachtingen in het prachtige Taroudant, plaats voor 10 deelnemers, gedeelde twee persoonskamers de reis is inclusief ontbijt en overnachtingen vervoer en yogalessen van Anne Kittelmann en Eva Sacchetto. diner en lunch in woestijn is incluis.


We vliegen op Agadir waarna we een overnachting hebben in Taroudant een prachtige plaats in een betoverende omgeving. Zaterdag gaan we op weg naar Agdz waar we de woestijn in gaan. Alleen de rit hier naartoe is fantastisch. We maken diverse stps voor koffie/thee/lunch. Zaterdagmiddag arriveren we in ons kamp. Hier gaan we de stilte ervaren, de woestijn... Yoga, meditaties en stilte wandelingen over de zandduinen. Voor wie wil een rit op een dromedaris. Maandag gaan we terug naar Taroudant waar we onze laatste overnachting hebben samen voor ons vertrek op di morgen.

prijs: 450 eurode reis is exclusief vliegticket A'dam -AgadirVrijdag 15 dec A'dam 15:25-18:40dinsdsg 19 dec Agadir 10:15-15:20ticket kost nu 140 euro!! Incl 10 kilo handbagage.Denk aan je yogamatje die je zelf moet meenemen!!

Marokko is een belevenis! Echt, rauw, zinderend!! De yoga begint op t moment dat we vertrekken. Over de yogalessen van Anne en Eva binnenkort meer op de site. Anne geeft kundalini yoga, Eva aardende hathayoga met stress release exercices.


-> wacht met boeken van vliegticket tot je van ons groen licht hebt gekregen!!

info/aanmelding:yogaladder@outlook.comsouljoy@live.nltravelyogini@outlook.com


Anne:

vision Quest

Het energetische twee gangen menu dat de kosmos tijdens dit woestijn avontuur aan ons serveert bestaat uit een voorafje dat ons helpt de elegantie die in ons leeft als wij aanwezig zijn te ervaren. Deze herinnering is een voedende bodem van aantrekkingskracht om middels de energetische hoofdgang nieuw leven vorm te geven.

Dit is en super lekkere basis voor een 'Vision Quest'. Met de sessies die ik tijdens de reis geef zal ik het innerlijke proces hiervan ondersteunen, voeden en verhelderen. We werken hiervoor met Kundalini Yoga, Ritueel, Transformational Breathing en Sound.  


Zelf meenemen yogamatje

info over vaccinaties:

https://www.ggdreisvaccinaties.nl/land/marokko-0

geen visum nodig


Eva is oprichtster van Travel Yogini, een groep yogadocenten die mooie kleine persoonlijke yogareizen organiseert. "Yogareizen om bij thuis te komen"